24. september 2019

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

BILLIGOPVARMNING.DK | Tåstrupvej 7, 4370 Store Merløse
INVEST AF 01.12.08 ApS
CVR: 31883377
Email: info@billigopvarmning.dk
Telefon: 53 78 39 99

Levering

Billigopvarmning.dk leverer indenfor 1-3 hverdage i lavsæson. I højsæsonen kan leveringen tage op til 4-7 dage.
Det nøjagtige leveringstidspunkt oplyses ved, at du modtager en e-mail, samt på dagen forsøger vi, at kontakte dig cirka 30 minutter før levering.

Ellers kan du følge med via Track and Trace.
Der leveres nu i hele Danmark.
Hvis det er nødvendigt levere vi med vores Lastbil med special truck
Ellers levers der til kantsten.

Betaling 

Du kan betale med:

  • Mastercard og Visa
  • Forudbetaling via bankoverførsel 

Som alternativ til almindelig kreditkortbetaling, kan du også vælge at betale med bankoverførsel. Det samlede beløb fremgår af ordrebekræftelsen, som vises på skærmen efter endt ordreafgivelse, og som fremsendes i kopi til den oplyste e-mailadresse. Overfør venligst beløbet til vores bankkonto i Sydbank, reg.nr. 6822 kontonr. 0001084764 – husk at mærke indbetalingen med ordrenummer og navn.

ViaBill

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse hver den 20. i måneden. Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. 
ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.ViaBill.com/kredit

  • Der tages ikke gebyr ved betaling på billigopvarmning.dk.
  • Alle priser er i DKK og inklusiv moms
  • Betaling med kreditkort sker via Paysafe betalingsgateway.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra billigopvarmning.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Billigopvarmning.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@billigopvarmning.dk
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for alt brænde fra Billigopvarmning.dk. Det skal leveres til vores lager i Slagelse

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Billigopvarmning.dk
Tåstrupvej 7
4370 Stor Merløse

Danmark 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation 

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
Billigopvarmning.dk
Tåstrupvej 7
4370 Stor Merløse
Email: info@billigopvarmning.dk

Når du handler på billigopvarmning.dk har du som udgangspunkt 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten er dog begrænset af varens naturlige holdbarhed. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til ovenstående adresse.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Refusion 

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der evt. ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Billigopvarmning.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger sendes pr. E-mail eller pr. Tlf.

Persondatapolitik 

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Billigopvarmning.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Som registreret hos Billigopvarmning.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@billigopvarmning.dk

Klageadgang

Du skal rette henvendelse på info@billigopvarmning.dk, hvis du vil klage over dit køb. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her –http://ec.europa.eu/odr